0348 - 565 778
info@pagodeverhuur.nl

Over ons

Hoge service
Groot assortiment
25 jaar ervaring

Wat we doen

Michel Bijleveld BV is één van de grootste verhuurders van pagodetenten in Nederland. Behalve voor pagodetenten kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment alu-hallen, podia en marktkramen.

Wie we zijn

Elk evenement is anders en verlangt een oplossing op maat. Door onze jarenlange ervaring en ons brede assortiment kunnen wij uw evenement voorzien van een op elkaar afgestemde combinatie van pagodetenten, alu-hallen, podia en marktkramen. Hierdoor leveren wij voor elk evenement een unieke totaaloplossing, afgestemd op uw eisen en wensen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, markt, fair, of publieksevenement, bij ons bent u aan het juiste adres voor:kwaliteit, diversiteit, service en betrouwbaarheid.

Bekijk onze folder

Pagodetenten, alu-hallen of podia voor uw evenement huren?

Michel Bijleveld BV is één van de grootste verhuurders van pagodetenten in Nederland en heeft zich daarin gespecialiseerd! Behalve voor pagodetenten kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment alu-hallen, podia en marktkramen. Bent u op zoek naar kwaliteit, diversiteit, service en betrouwbaarheid? Dan bent u bij Michel Bijleveld BV aan het juist adres. Wij staan er voor u!


Onze producten:

Pagodetent

Afmetingen van 3m x 3m tot 10m x 10m
Meerdere kleuren beschikbaar
Verschillende toepassingen mogelijk
Pagodetent huren

Alu-hallen

Vaste breedte van 8, 10, 12 of 15 meter
Veel opties die zorgen voor aankleding
Per 5 meter spant verlengbaar
Alu-hallen huren

Festivalpagode

Meerdere kleuren verkrijgbaar
Verschillende afmetingen mogelijk
Geeft kleur en stijl aan uw event
Festivalpagode huren

Marktkramen

2, 3 en 4- meter marktkramen verkrijgbaar
Zeer ervaren met op- en afbouwen
Verschillende kleuren
MArktkramen huren

Flextent

Afmetingen 10 x 7.5 meter
Te gebruiken als tent of overkaping
Water- en windbestendig
Flextent huren
Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte!
Heeft u nog vragen, of heeft u liever persoonlijk contact?
Wij zijn ook te bereiken op: 0348 - 565 778
Gratis offerteaanvraag

Verhalen van tevreden klanten

Escampfestival - DB Aktiviteiten
Het Escampfestival is door de jaren heen uitgegroeid van een wijkfeest tot een volwaardig festival. Samen met Bijleveld wordt er ieder jaar gekeken hoe we de beschikbare ruimte kunnen matchen met de wensen van de deelnemers. Hierbij is de flexibiliteit, zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoering van het project, van het hele Bijleveld-team een zegen.  Ook de almaar toenemende variëteit aan tent-structuren ervaren wij voor dit festival als prettig, dit betekent voor ons one-stop-shopping wat erg prettig is op een krappe locatie met beperkingen.
Royal Christmas Fair
Bijleveld is vanaf de 1e editie betrokken bij dit evenement. Toch zijn we ieder jaar weer verbaasd met welke snelheid het gewenste aantal tenten wordt geplaatst. Het gaat hierbij zomaar om 70 tot 75 pagodetenten van verschillende afmetingen.  Het materiaal ziet er allemaal op en top uit en alle medewerkers weten waar ze mee bezig zijn. Als een geoliede machine wordt de kerstmarkt in korte tijd opgetrokken.  Maar misschien is de afbouw nog wel het indrukwekkendst. Minder dan 14 uur, na het sluiten van de markt, rijdt de laatste combinatie van Bijleveld Den Haag uit. Een staaltje (logistiek) vakwerk!

Voordelen

25 jaar ervaring
Groot assortiment
Hoge service
Gratis offerte!

Contact

2017©  by Blank Bean | Algemene voorwaarden