0348 - 565 778
info@pagodeverhuur.nl

Pagodetent huren

Hoge service
Groot assortiment
25 jaar ervaring
Productinformatie (PDF)

Pagodetent

Festivalpagode

Alu-hallen

Marktkramen

Flextenten

Overig verhuur

Gratis offerte

25 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Inclusief op- en afbouw
Assortiment direct leverbaar
Offerte aanvraag
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:

gecertificeerd

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?
0348 - 565 778

Pagodetent huren? Wij helpen u graag verder

De pagodetent kan worden gezien als de fundering voor uw evenement, fair of privéfeest. Uw plek waar de drankjes en hapjes worden uitgegeven aan de bezoekers, zichtbaar door gebruik te maken van gekleurde daken en veilig door de inzet van geïntegreerde barren. Uw plek waar de artiesten zich kunnen omkleden, heerlijk verwarmd en afsluitbaar door gebruik te maken van harde wanden. Uw plek waar ongevallen kunnen worden behandeld door de EHBO in een zeer herkenbare rood-witte tent. Een plek waar u als organisatie kan samenkomen om het succes van uw evenement te vieren. Uw tijdelijke winkelruimte tijdens een fair, zichtbaar door banners.

Wat uw wensen ook zijn, de pagodetent kan er door zijn flexibiliteit aan voldoen!

Afmetingen

Elk evenement is anders. Om aan uw wensen te kunnen voldoen beschikken wij over verschillende afmetingen pagodetenten. Al onze pagodetenten zijn aan elkaar te koppelen waardoor u uw eigen oppervlakte kunt indelen. Ook voor een kleine ruimte tussen de bomen hebben we dus de juiste pagodetent. Wij denken met u mee!

De keuze is uit de volgende tenten:

Pagodetent 3x3 meter
Pagodetent 4x4 meter
Pagodetent 2,5x5 meter
Pagodetent 5x5 meter
Pagodetent 6x6 meter
Pagodetent 8x8 meter
Pagodetent 10x10 meter

Geïntegreerde bar

De geïntegreerde bar is een stijlvolle bar voor uw evenement welke verankerd is in de tentconstructie. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de stabiliteit. De bar sluit naadloos aan bij de tent, wat een professionele uitstraling geeft.

De geïntegreerde bar is mogelijk bij de 5x5m pagodetent.

Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte

Gratis offerteaanvraag

Harde wanden

Wilt u een volledig afsluitbare pagodetent, dan kunt u kiezen voor de pagodetent met harde wanden of glaspanelen. Door de harde wanden is de tent beter geïsoleerd en is het regelen van het klimaat in de tent gemakkelijker.

De harde wanden zijn mogelijk in combinatie met de 5x5m en 10x10m pagodetent.

Verhoogde pagodetent

Een verhoogde pagodetent geeft u een mooi uitzicht en kan uitstekend gebruikt worden als platform voor uw VIP’s. Indien gewenst kunt u er een verhoogd terras omheen laten bouwen, voor nog meer ruimte in de hoogte. De hoogte is in overleg.

Gekleurde daken

Voor een spetterende tint op uw evenement kunt u kiezen uit verschillende gekleurde daken. Paars, roze of zeeblauw zijn enkele van de beschikbare kleuren.

De mogelijkheden per afmeting vindt u in het productboek.

Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte

Gratis offerteaanvraag

Hexagonaal pagode

Als u een tent wilt met meer dan 4 hoeken, dan kunt u kiezen voor de hexagonale pagodetent. Door de 6 zijkanten, heeft u veel mogelijkheden om een eigenzinnige bar te maken. De 6 zijkanten zijn ook schakelbaar met onze 5x5m pagodetenten waardoor u een bijzondere ruimte kunt creeren.

Oploopplaat

Wil u uw pagodetent toegankelijk maken voor rolstoelen, kinderwagen of ander rollend materiaal, dan is de oploopplaat een prima optie. Doordat deze oploopplaat in de legelgoten van de vloer geschoven worden hoeft u niet bang te zijn dat deze verschuift. U heeft hierdoor een stabiele oploop met een anti-slib vloer erin.

Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte

Gratis offerteaanvraag

Aankleding

U heeft een ruime keuze om de tent nog beter tot zijn recht te laten komen. Denkt u hierbij aan tapijt op de vloeren, voor een chiquere uitstraling, of bijvoorbeeld gepaste belichting, zodat de tent ook in het donker kan schitteren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u in contact brengen met onze partners die hierin gespecialiseerd zijn. Uiteraard kunnen wij dit traject ook voor u uit handen nemen.

Voordelen

25 jaar ervaring
Groot assortiment
Hoge service
Gratis offerte!

Contact

2017©  by Blank Bean | Algemene voorwaarden