0348 - 565 778
info@pagodeverhuur.nl

Overig verhuur

Hoge service
Groot assortiment
25 jaar ervaring

Pagodetent

Festivalpagode

Alu-hallen

Marktkramen

Flextenten

Overig verhuur

Gratis offerte

25 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Inclusief op- en afbouw
Assortiment direct leverbaar
Offerte aanvraag
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:

gecertificeerd

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?
0348 - 565 778

Ook leveren wij nog verschillende andere producten en benodigdheden voor u markt/braderie. Hieronder vindt u een lijst met specificaties. Prijzen zijn op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op. Lees ook de Algemene huurvoorwaarden.

Dranghekken

Wilt u een route maken, of een gebied afsluiten met hekken? Dan kunt u kiezen om dit doen met dranghekken. De dranghekken zijn gemakkelijk te schakelen. Indien gewenst kunnen we deze hekken ook leveren met C1 borden en een reflecterende balk. De afmetingen van de dranghek zijn als volgt:

  • Lengte: 2,5 m
  • Breedte: 0,5 m
  • Hoogte: 1 m

Bouwhekken

Als u uw terrein wilt afschermen, kunt u kiezen voor bouwhekken. De bouwhekken kunt u krijgen met wit of zwart zeil. Deze zeilen zijn allemaal brandvertragend (DIN 4102 B1). De afmetingen van de bouwhekken zijn als volgt:

  • Lengte: 3,5 m
  • Hoogte: 2,0 m
  • Breedte: 0,8 m

Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte

Gratis offerteaanvraag

Klapstoelen

Als u wilt zitten in uw tent of achter de kraam, dan kunt u de klapstoel huren.

Toiletwagen

Wanneer u geen sanitaite voorzieningen heeft is de mobiele toiletwagen een passende oplossing. Deze toiletwagen beschikt over 3 damestoiletten inclusief wasgelegenheid en 1 herentoilet en 3 urinoirs inclusief wasgelegenheid. Uiteraard dient er een stroomaansluiting en een aansluiting op het water en het riool te zijn. Indien deze er niet zijn kunnen we samen naar een oplossing kijken. Bij interesse brengen wij u graag in contact met een van onze partners die hierin gespecialiseerd zijn. U kunt het contact uiteraard ook via ons laten lopen.

Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte

Gratis offerteaanvraag

Tape

Wilt u posters opplakken op de tenten, podia of kramen? U kunt schoonmaakkosten besparen door Gaffa tape te kopen. Deze tape laat namelijk geen lijmresten achter. De Gaffa tape is per rol bij ons verkrijgbaar.

Haken

Als u materiaal wilt ophangen in uw tent of alu-hal, hebben wij de oplossing. U kunt haken bij ons huren welke u kunt plaatsen in de bovenste zijbalken van de tent.

Voordelen

25 jaar ervaring
Groot assortiment
Hoge service
Gratis offerte!

Contact

2017©  by Blank Bean | Algemene voorwaarden